İşveren, işyerlerinde alınması gereken iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin belirlenmesi ve uygulanmasının izlenmesi, iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesi, çalışanların ilk yardım ve acil tedavi ile koruyucu sağlık ve güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla; çalışanları arasından ilgili yönetmeliklerde belirtilen nitelikleri haiz bir veya birden fazla işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanı görevlendirir. On ve daha fazla çalışanı olan çok tehlikeli sınıfta yer alan işyeri işverenleri ayrıca diğer sağlık personeli görevlendirir.

 

Belirtilen niteliklere haiz bir personel bulunmaması durumunda bu görev, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olan ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ tarafından İsg Profesyonelleri (İş Güvenliği Uzmanı, İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personeli) hizmeti verilebilir.

HAYAT YILDIZI Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak; kalite, güven ve hız ilkelerine göre işyerlerine talep edilen OSGB Hizmetleri uygun ve ekonomik şekilde verilebilmektedir.

Talebiniz doğrultusunda işyerinize alınması gereken ve isg amacının en üst seviyesine çıkması adına sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturulması HAYAT YILDIZI OSGB olarak karşılanabilmektedir.

Çalışanların sağlık, güvenlik ve refahını geliştirerek, üretimin devamlılığı ve verimin artırılması; İSG PROFESYONELLERİ (İş Güvenliği Uzmanı, İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personeli) PAKET HİZMETİ ile daha etkin sağlanabilmektedir.